به گزارش همشهری آنلاین، حبیب الله عسگراولادی در یادداشتی که به مناسبت حماسه تاریخی 9 دی در پایگاه اینترنتی حزب موتلفه اسلامی منتشر شده آورده است:
«درباره تجلیل و تقدیر از عظمت و درخشش ملت ایران در فراز و فرودهای تاریخی هر چه بگوییم کم گفتهایم. نوع حضور و ظهور ملت در انقلاب اسلامی به گونهای است که گویی رهبری حرکت را خود به عهده دارد و پیشاپیش رهبری و رهبران نهضت همه دردها و رنجها را به جان میخرد، مسئولیت میپذیرد و هزینه دفاع از اسلام و انقلاب را میپردازد.
امام خمینی (ره) به مناسبتی در وصف ملت ایران و جوانان کشور فرموده بودند؛ "تاریخ اسلام جز یک برهه از صدر اسلام، جوانانی مثل جوانهای ایرانی ما سراغ ندارد. ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است. شما در کجای تاریخ سراغ دارید اینطور ملت عاشق دفاع از کشور خودشان باشند. من از این چهرههای نورانی شما و از این گریههای شوق شما حسرت میبرم و احساس حقارت میکنم. وقتی با این قلبهای نورانی که به واسطه توجه به خدای تبارک و تعالی نورانی شده مواجه میشوم احساس حقارت میکنم ... چطور میتوانم از شما ستایش کنم و ..."
9 دی ؛ روز دفاع از اسلامیت و جمهوریت نظام
روز تاریخی 9 دی روز تجلی قدرت و اقتدار ملی در صیانت از اسلام و انقلاب است. 9 دی روز دفاع از اسلامیت و جمهوریت نظام در برابر دسیسههای استکبار جهانی بویژه آمریکا و انگلیس مکار و رژیم صهیونیستی و فریبخوردگان داخلی است.
روز 9 دی روزی است که به تعبیر مقام معظم رهبری دشمنان هم اعتراف کردند؛ "که در طول انقلاب هیچ حرکت مردمی به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است" ملت ایران بویژه جوانان ایرانی از زن و مرد و پیر و جوان حماسهای خلق کردند که انگشت حیرت به دهان جهانیان گذاشتند.
راستی چه شد که ملت در دهه چهارم انقلاب همان علاقه و شیفتگی، همان نشاط و سرزندگی روزهای نخستین انقلاب را در دفاع از اسلام و نظام و رهبری تجدید کرد و به صورت یک تصویر روشن در برابر دشمن به نمایش گذاشت.
اعتقاد دارم این دستهایی که مردم در محرم و صفر در عزای امام حسین (ع) به سر و سینه میزنند در حقیقت فرهنگ عاشورا و کربلا و وفاداری و عشق به امام و ولایت را در قلب و سینه خود ذخیره میکنند. اعتقاد دارم این تجمعات میلیونی در شبهای قدر در مساجد، تکایا و حسینیهها که برای مظلومیت علی (ع) در ایام ماه رمضان شکل میگیرد و مردم در عمق جان خود با مولای خود نجوا میکنند "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" باید جایی در تاریخ و بزنگاههای تاریخی ملت ایران خودش را نشان دهد.
ملت ما بیش از هزار سال است که تمرین میکند اگر عاشورایی رخ داد در کنار حسین (ع) و با یاران حسین بایستد. ملت ما بیش از هزار سال است که تمرین میکند اگر جنگ جمل یا نهروان یا صفینی رخ داد در ایستادن در کنار علی (ع) تردید نکند. 9 دی سال 88 یکی از همان روزهایی بود که ملت احساس کرد در کربلاست و باید به ندای هل من ناصر ینصرنی امام حسین (ع) پاسخ دهد.
9 دی از صفحه ذهن و حافظه تاریخی ملت محوشدنی نیست
9 دی سال 88 روزی است که مردم با همین شعار "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" به میدان آمدند و نهروانیان و اهل جمل و اهل صفین را نفرین کردند. این در تاریخ ما ثبت شده است. هیچ کس نمیتواند این حقیقت را از صفحه ذهن و حافظه تاریخی ملت ما محو کند.
مردم امید دارند فتنهانگیزان به اردوگاه انقلاب برگردند
مردم در همراهی با نظام و انقلاب و رهبری بعد از رخدادهای تلخ پس از انتخابات ریاست جمهوری بسیار هوشمندانه عمل کردند و اجازه ندادند شورش اشرافیت علیه جمهوریت پا بگیرد. مردم اجازه ندادند دسیسه و نیرنگ آمریکا، انگلیس مکار و رژیم صهیونیستی مبنی بر "دروغ و تقلب" جا بیفتد. مردم بصیرت مثالزدنی خود را در حمایت از رهبری مظلوم انقلاب به گونهای نشان دادند که جایی برای فریبکاران و اهل فتنه و فتنهانگیزی باقی نماند. مردم شمشیر عدالت را بالای سر فتنهانگیزان نگه داشتند اما فرود نیاوردند چون امید دارند آنها از سربازی حقارتآمیز برای دشمن دست بردارند و به اردوگاه انقلاب برگردند.
نخبگان مراقب جوجههای خود باشند تا دردسر درست نکنند
روز 9 دی روز درخشش نسل سوم انقلاب در دفاع از نظام و رهبری بود. حضرت امام صادق (ع) روزگاری در تحلیل جنگ جمل با حسرت فرموده بودند؛ زبیر با ما بود تا اینکه جوجهاش بزرگ شد. او را از رای خود برگرداند (خصال ج 1 ص 157) علی (ع) مراقب نسل سوم انقلاب محمد (ص) بود. ما هم باید این مراقبت را داشته باشیم. نخبگان باید مراقب جوجههای خود باشند که دردسر درست نکنند.
حضرت علی (ع) تا آخرین لحظات نبرد جمل انتظار داشت طلحه و زبیر برگردند. آنها 25 سال در کنار علی (ع) و در دفاع از علی (ع) خاک ولایت را خورده بودند. علی در بازگشت آنها به اردوگاه خود تردید نداشت اما پسر زبیر از یک سو و عدهای هم در اردوگاه علی (ع) از سوی دیگر مانع از این بازگشت شدند.
زبیر کسی بود که علی (ع) درباره او فرمود؛ شمشیر زبیر غمهای بسیاری از چهره پیامبر (ص) زدوده بود. البته زبیر هم وقتی برگشت که فاید نداشت. بنده از روی خیرخواهی میگویم کسانی که خیمه اسلام و انقلاب را رها کردهاند و به خیمه آمریکا و اروپا و اهل فتنه رفتهاند ممکن است روزی پشیمان شوند که دیگر دیر شده است.
9 دی ؛ روزی که مردم بر سر همصدایان صدای آمریکا فریاد زدند که «تا دیر نشده برگردید»
مردم در روز 9 دی به خیابانها آمدند و ضمن محکوم کردن فتنه و فتنهانگیزی و لعن و نفرین بر کسانی که با صدای آمریکا و صدای بی بی سی همصدا شدهاند فریاد زدند تا دیر نشده برگردید. اما نصیحت و خیرخواهی مردم هنوز در گوش کسانی که با انقلاب و اسلام بیمهری کرده و فاصله گرفتهاند اثر نکرده است. دشمنان میخواهند که آنها همچنان بر طبل کینهتوزی، دشمنی و انتقامجویی بکوبند. ملت به راه خود ادامه میدهد. 9 دی یک گردنه بزرگ و صعبالعبور برای ملت ایران در هنگامه پیچ بزرگ تاریخ معاصر بود. ملت از این گردنه به سلامت عبور کرد و کسانی که هنوز حاضر نشدهاند دستشان را به دست ملت بدهند و اصرار دشمنان است که آنها در قعر دره کینه با اسلام و انقلاب باشند در این سالگرد 9 دی به هوش آیند و اگر دیر بجنبند روزی میرسد که خود را سرزنش کنند.
تاریخ را باید درست و صحیح خواند و عبرت گرفت. مردم ایران ثابت کردند تاریخ اسلام و ایران را خوب خواندهاند و خوب هم عبرت گرفتهاند. سند این حرف حماسه تاریخی 9 دی سال 88 است. این روز یک صفحه زرین در تاریخ معاصر است.»